
Brombær-Rosmarin is
Den tid på året, hvor brombærerne begynder at vise sig er helt magisk. Personligt elsker jeg de vilde brombær, men

Den tid på året, hvor brombærerne begynder at vise sig er helt magisk. Personligt elsker jeg de vilde brombær, men

Den her sorbet-is har overrasket mig, da den har samme sommerlige friskhed som hyldeblomstsorbeten. Den er super enkel at lave,

Jeg prøvede første gang den her sorbet på et Gelateria i Rom for ca. 15 år siden, og siden den

Endnu en is baseret på en fantastisk råvare fra køkkenhaven: Rabarberen! Rabarberen kan bruges til så mange gode desserter, herunder

En favorit-is. Granskud sorbet! Jeg smagte den første gang i Sverige, hvor den tog mig lidt på sengen: Jeg vidste

Det her var en is, jeg ikke har set opskrift på, men som jeg tænkte var lidt et eksperiment. Jeg

Den her is er allerede blevet en klassiker for mig (trods det faktum, at jeg endnu ikke har haft min
Følg med i min og min families have – både køkkenhaven og blomsterne – vores erfaringer og alt roderiet!