Oprøret

Oprøret-serien består af 3 bind:
“Gangene Under Jorden”
“Afsløring af Kobranetværket”
“Kobranetværket: Det Endelige Opgør” (udkommer til august 2018)

Hvis du opdagede, at nogen skjuler, hvem du i virkeligheden er, ville du så have modet til at gøre oprør?

Oprøret_serieOprøret 1 – Gangene under Jorden” er første del i en serie i 3 bind om Casper, der lever et liv fyldt med farer nede en diamantmine sammen med vennerne William og Sandra. En dag opdager Casper, at han måske har en anden fortid, end han troede. Her begynder hans rejse for at finde ud af, hvem han i virkeligheden er. Hvor stammer han fra? Og hvem holder noget hemmeligt for ham?

Oprøret 2 – Afsløring af Kobranetværket” er 2. del i serien om Casper.
Casper er flygtet fra minen og er nået til byen, Elysium, men han er langt fra i sikkerhed.
I Elysium venter det hårde liv på gaden, og som om det ikke var nok, så bliver Casper jagtet af mennesker, der vil gøre alt for at standse ham. De vil for alt i verden forhindre Casper i at finde ud af, hvem han i virkeligheden er, hvor han stammer fra, og hvem der holder på alle hemmelighederne.

Oprøret 3 – Kobranetværket: Det Endelige Opgør er 3. del i serien om Casper.
Efter Casper er flygtet fra minen og nået til byen, Elysium, har han endelig fået kontakt til oprørsgruppen. De kan hjælpe ham med at finde ud af, hvem han er, og hvor han stammer fra. Men Casper bliver jaget som aldrig før, da han er kommet i besiddelse af viden, som kan være skæbnesvangert for Kobranetværket.


Om Oprøret-serien skriver anmelderne bl.a.

”Oprøret fortsætter i et hæsblæsende og nervepirrende tempo, og man kan slet ikke slippe bogen, før den er læst færdig.”
”Virkelige store anbefalinger til både pædagogiske plc’er og folkebiblioteker”
– Lektørudtalelse

”Denne bog er helt utroligt spændende og jeg sad og krummede tæer, fordi jeg holdt så meget med hovedpersonerne i denne bog.”
– Pipalukbooks

”Velkommen til et cool univers”
– Bogbolgger.dk